Nieuws

Via onze nieuwspagina van deze website proberen wij u op de hoogte te houden van de meest actuele stand van zaken. Daarnaast wordt er aan de ouders wekelijks op donderdag een nieuwsbrief verzonden. Indien u ook een nieuwsbrief per mail wilt ontvangen, kunt u dat aangeven bij infoderank@scboll.nl

donderdag 19 maart 2020
We krijgen foto’s, filmpjes, appjes enz binnen van kinderen die met hun opdrachten bezig zijn. Hoe fijn om te zien. Intussen is de volgende maatregel voor het onderwijs afgekondigd. Groep 8 doet dit schooljaar geen eindtoets. Het advies dat in februari gegeven is op basis van het leerlingvolgsysteem en de kindkenmerken, is nu het definitieve advies.

woensdag 18 maart 2020
Op dit moment beheerst Corona ons leven. Leerlingen zitten thuis, leerkrachten wisselen thuis en school af. Iedereen is aan het werk op zijn eigen manier. Dagelijks vinden vele chatsessies plaats tussen leerkrachten en kinderen. Tussen 10.00 en 14.00 uur staan de leerkrachten ter beschikking van het chatten. We verwachten van elke leerling dat zij hun opdrachten thuis maken. Omdat we nog niet weten hoelang deze periode zal gaan duren is continueren van onderwijs noodzakelijk.

dinsdag 17 maart 2020
Tussen 11.00 en 13.00 uur hebben alle leerlingen van groep 3 t/m 8 hun thuiswerk kunnen afhalen. Het overige wordt digitaal uitgevoerd.
De Berkelbode plaatste een artikeltje aangaande de Rank en Thuiswerk, klik hier voor de link.

Sinds vandaag heeft de Rank ook een Facebookpagina , klik hier om op deze pagina te komen.